Szállítással kapcsolatos információk

Minden rendelést a FOXPOST futárszolgálat kézbesít. Fizetni utánvéttel tudsz a futárnál vagy bankkártyával csomagautomatán keresztül.

Házhoz szállítás ára: egységesen Magyarországon belül bárhová 1200 Ft rendelésenként, 20 000 Ft vásárlás felett pedig a szállítás ingyenes. A díj magába foglalja a csomagolás árát is.

Csomagpontos kiszállítás ára: egységesen 950 Ft – csomagautomata kereső itt érhető el: kattints ide

A csomagok 3 napig érhetőek el az automatán keresztül, utána visszaszállításra kerül a raktárunkba. Automatán keresztül csak bankkártyás fizetésre van lehetőség.

Rendelés pontos menete

1. Webáruházunkból a rendelés leadása. (Rendelés leadása után kapsz e-mailben egy rendelés összesítőt.)
2. 2-3 munkanap (esetek 80%-ban 2 munkanap) után kapsz egy levelet a FOXPOST futárszolgálattól, hogy mikor szállítják ki a terméket.
3. Rendelés átvétele és fizetése a FoxPost futárszolgálattól. (A kiszállítás napján pedig e-mail értesítést is kapsz, ami tartalmazza a választott kiszállítási intervallumot)
4. Kiváló termékeink használata.

FOXPOST információk

A FOXPOST ügyfélszolgálat hétfőtől péntekig, 8.00 – 20.00 között érhető el.
Telefonszám: +36/1-999-0-369
Amennyiben egy csomagod után érdeklődnél, így abban az esetben keresd a fenti számon a FOXPOST futárszolgálatot. Mond el a nevedet és a pontos címedet, ennek tudatában tudnak segíteni a csomagod iránt. Minden csomag feladásánál küldünk erről egy e-mailt, ha nem kaptál 4 munkanapon belül, akkor kérlek keress Minket kapcsolati oldalunkon keresztül.